Eat Drink Laugh/Äta Dricka Skratta

Nice! Being in Munich, Germany together with my sister Gunnel (behind the camera). And having a meal with old friend Andrée (picture), whom we met 30 years ago in München. She still lives here. A glass of wine and we laugh even more.

My Italian is present, all the time. The first language I use when I speak to people. Mamma Mia, the Germans look strange at me.

Swedish/Svenska
Häftigt känns det. Att vara i München några dagar tillsammans med syster Gunnel (bakom kameran). En middag med väninnan från 30 år tillbaka, Andrée, som vi mötte för 30 år sedan är härligt. Andrée bor fortfarande kvar. Några glas vin och vi skrattar ännu mer.

Italienskan är oavbrutet närvarande. Det första språket som kommer ut när jag talar spontant med människor. Mamma Mia, tyskarna ser förbryllade ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!