About The Family on the Inside/Om familjen innanför väggarna

Inside here I had a charming apartment. So picturesque outside that tourists come every day to take photos. My curtains are kind thin so I had to think about what to wear. Going naked was not considered. Once there are four ladies from Australia and New Zealand outside. I invite them inside so they could have a look around.

Behind the walls of this medieval building are shops, bars, restaurants, museum. People are living there in apartments. The name of the village is Buonconvento, which means “happy, lucky place”. I spend 8 nights here. How well I feel. I start noticing people I see every day. I knock on the window to the apartment agency and wave to Claudia inside. She stops what she is doing, looks happy and waves. “My” servant at the favourite restaurant smiles and says “ciao!” as we meet on the street. The neighbors, who live in the apartments next doors say “buongiorno” in the morning. We are like a huge family inside these walls. I feel safe, comfortable, relaxed calm and welcome.

Swedish/Svenska
I denna byggnad hade jag en charmig lägenhet. Så pittoresk att turister kommer varje dag och fotar. Gardinerna är tunna framför fönsterna. Springa omkring naken är inte att tänka på. Fyra kvinnor från Australien och Nya Zealand står utanför en dag. Jag bjuder in dem så att de får se lägenheten från insidan. 

Innanför murarna på denna medeltida konstruktion finns restauranger, affärer, barer, museum. Människor bor här. Byn heter Buonconvento, vilket betyder “happy, lucky place”. Åtta nätter stannar jag. Åh, vad jag trivs. Börjar lära känna folk jag möter varje dag. En dag knackar jag på rutan till agenturen som hyr ut lägenheten. Claudia tittar upp, ler stort och vinkar. “Min” servitör på favoritrestaurangen smilar och säger “ciao” när jag möter honom på gatan. Grannarna, som bor runt omkring, säger “buongiorno” på mornarna. Vi är som en extra large stor familj innanför väggarna. Jag känner mig trygg, säker, bekväm, lugn och välkommen.   

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!