A Kiss, Please/Bara en puss till

– Just one, only one, simply one more. I promise. Please!
Leo is a target for kisses from all his aunties. It´s impossible not wanting to kiss and hug him all the time. I am so proud of my nephew. Intelligent, brave, wise, kind, empathic, sweet. A good person.

resaborthittahem.weebly.com : The name of the “original” blog. When I am back in Italy in three weeks I will have time to make a necessary make-over there. Change theme, swap some of the pictures, maybe a new kind of archive with all the titles. I will keep this webpage. Making an update as well.

All 81 blogposts for my new book “It Happened in The Blog: You, me, spaghetti?” are ready and edited for the first time. Like the blog it will be in two languages. A brand new book in my hand next year. A dream that might be true next year.

Fulfill your dreams. Which are yours?

Swedish/Svenska
– Snälla, bara en till. Jag lovar… bara en till. Snälla!
Leo är måltavla för pussar från alla mostrar. Det är omöjligt att inte vilja krama och pussa honom så fort man får en chans. Jag är så stolt över min systerson. Intelligent, klok, modig, empatisk, snäll, gullig. En bra människa.

Resa Bort Hitta Hem. Livet i Italien och Sverige. Om tre veckor är jag tillbaka i Italien. Då finns tid för en nödvändig bloggrenovering. Byta tema, ta bort/lägga till foton, kanske ett nytt sorts arkiv. Hemsidan toscana-amore.com  finns kvar. Målet är att uppdatera delar av den.

Alla 81 blogposter i den nya boken “Det hände i bloggen: Du, jag, spagetti?” har utsatts för en första redigering av en utomstående. Boken blir tvåspråkig. Precis som bloggen. En sprillans ny bok i handen är en dröm som kan bli sann nästa år.

Uppfyll dina drömmar. Vad drömmer du om?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!