When Life Embraces Me/När livet omfamnar mig

Embraced by a landscape that inspired Leonardo da Vinci and Michelangelo. I long to feel a stillness at dawn, watching the fog dancing in the valley. The sun plays joyfully over rolling and green hills. Tiny roads with tall cypresses as company. Yellow stone houses glows as the sun caresses its walls.
With bicycle and on foot I intend to be here. Take a deep breath. Blow out fresh air. Look around. Feel Life surround me. Be happy and humble to be alive.

Swedish/Svenska
Omfamnas av ett område som inspirerat Leonardo da Vinci och Michelangelo. Jag längtar efter att känna stillheten i gryningen. Betrakta dimman som leker i dalgångarna. Solen strålar över böljande kullar och smala vägar med resliga cypresser. Stenhusen lyser när solens strålar smeker dess väggar.
På cykel och till fots vill jag vara här. Dra in andan. Blåsa ut och känna hur livet omstrålar mig. Lycklig och ödmjuk över att finnas till.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!