Hand in Hand on Island Elba/Hand i hand på Elba

Lovely island of Elba, Tuscany. Picture from november 2014. Memories? Exploring the coastline with Italian man Mario and his Peugot. Eating spaghetti on a restarant in the picturesque village of Marciana Marina. We argue about where to put the dishes. On a tray or on the table. I nearly miss the ferry because I get lost in an old fortress. Stormy weather. Walkings on empty beaches. Hand in hand.

Swedish/Svenska
Fina Elba. Ön tillhör Toscana skärgård. Bilden togs i november 2014. Minnen? Jag och Mario körde runt kusten i hans Peugot. Vi beställer spagetti på en restaurang i den pittoreska fiskebyn Marciana Marina. Grälar om var disken skulle stå. På brickan eller på bordet. Jag missar nästan färjan när jag går vilse på ett gammalt fort. Blåsigt. Promenader på tomma stränder. Hand i hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!