And Then He Kissed Me/Sen kysste han mig visst

Looks like Greece, doesn´t it? It´s Italy. A small south east coastal town called Monopoli. In the region of Puglia. This is the “Old Port”. I was here in April. All the white is “calcie” in Italian. I cannot find the English word. If you go to the left there is a piazza. And a restuarant. A friend of mine and I had a cup of macchiato there.

Mamma Mia, what a boring story. How can I make it interesting? By telling you that the friend showed me around the east coast by car, the countryside and we had a warm ciabatta bread with olive oil, tomatoes and herbs, straight from the pizza oven. Afterwards he took me to one of his houses. Kissed me outside the bedroom and wanted to sleep with me.

No, I have no inspiration whatsoever this evening.

Swedish/Svenska
Liknar Grekland, eller hur? Men det är Italien. En liten sjöort utmed sydöstra kusten som heter Monopoli. Regionen heter Puglia. Det här är “Gamla hamnen”. Jag var här i april. Det vita är kalk. Om du promenerar till vänster kommer du till en piazza. Där ligger en restaurang. En vän och jag drack macchiato där.

Mamma Mia, vilken trist historia. Hur kan jag göra den läsvärd? Genom att berätta att vännen visade mig runt östkusten med bil? På landsbygden köpte vi varm ciabatta med tomater, olivolja och örter – direkt från pizzaugnen. Efteråt körde han hem för att visa ett av sina hus. Han kysste mig utanför sovrummet och ville sova med mig.

Nää, i dag har jag ingen inspiration alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!