A Toast to You, Dear Reader/Skål, kära läsare

(Marvellous Florence, Tuscany)                                                                               

Ciao everybody, I hope you are well. I want to write about the next terrible hotel experience, but it takes me two hours to make one of them posts. I am sorry, but I am too tired today. This is the post of today:

Report number 10 
1. I will change the picture on page “Blog” on my webside toscana-amore.com  to a more inviting one. People tell me the current one is slightly cold. Good to find that out so I can make changes. Until I am back in Tuscany in October to take a new I will put out an old photo. You may have seen it before. 

2. Selling great stuff! I am in contact with two designers to make a special pattern for special mug, to sell on my webpage. Soo exciting! I will be back with more news on that.

3. There are more than double viewers on this blog, comparing the blog on the webpage (same content). I think about different solutions, options, aspects on how to deal with that. Shall I close the page “Blog” on the webpage and keep the rest? And keep writing here on the blog? What do you think? Write here on “comments” or on Facebook. Or make a comment on the webpage on “Contact”. Look forward to hear your comment.

Swedish/Svenska
Tyvärr orkar jag inte skriva om en ny hemsk hotellövernattning i dag. Det tar två timmar att skriva en sådan post.

1. Bilden som är på “Blog” på toscana-amore.com kommer att bytas ut. Människor i min omgivning tycker den är något kylig. Jättebra att få reda på det. Jag är tillbaka i Toscana i oktober för att ta en ny bild. Fram tills dess får ni nöja er med en gammal, som jag tror ni har sett förut.

2. Sälja produkter på hemsidan! Jag har kontakt med två designers som tittar på mönster till en spilkum. Vad är det? Jo, en kopp/mugg. Återkommer om detta. Så spännande! 

3. Den här bloggen har fler än dubbelt så många läsare än hemsidans blog. Jag funderar på olika lösningar, aspekter, val om hur jag ska hantera det. Ska jag stänga sidan “Blog” på websidan och behålla resten? Och därmed behålla och utveckla denna sida? Vad tycker du? Skriv här nedan eller på Facebook. Eller skriv något på “Contact” på hemsidan. Ser fram emot att höra från dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!