The Saint for Animals; Holy Fransiscus di´Assisi

The girl in the middle is shooting a picture at the basilica.

This is Assisi, in the region of Umbria, Italy. The Holy Fransiscus of Assisi, the special saint for the animals, grounded the church Basilica di San Francesco d´Assisi here. Holy Fransiscus has his tomb inside the church. You walk down inside to a special room. I will never forget the complete silence and harmony in there. It was powerful and I felt a deep, inner peace. Only flickering candles on the walls gave light.
The basilica is on the world heritage list of UNESCO.
(Tomorrow: More bad hotel night experiences)

Swedish/Svenska
Nu presenterar jag Assisi igen. Jag var här för ett par år sedan. Assisi ligger i regionen Umbria. Djurens skyddshelgon Helige Fransiscus av Assisi verkade här. Den heliges gravplats ligger i källaren i kyrkan Basilica di San Francesco d’Assisi.
Jag glömmer aldrig den totala tystnaden och harmonin i gravrummet. Det var kraftfullt och jag kände ett djupt, inre lugn. Bara fladdrande stearinljus hängda i hållare på väggen gav ljus. Värmen strömmade ut från oss alla där.
Basilican är uppsatt på UNESCOS världsarvslista.

(Imorgon: Mer dåliga erfarenheter av hotellnätter)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!