I was Sexy as Greta Garbo for One Night /Jag var sexig som Greta Garbo

Livorno. One of Tuscanys coastal towns. I spent one interesting night there in April. Stayed in Grand Hotel. Went to a pub close by. Met a man. An Italian actor. Very attractive. He followed me to the hotel. He takes three short films of me by accident. I was surprised to find them days after. I look sexy in the films. Like Greta Garbo in one of hers. She was marvellous and seldom laughed. I look happy, marvellous and I am laughing.

Swedish/Svenska

Livorno. En av Toscanas kuststäder. En natt i april bodde jag där, på Grand hotell. Bilden är tagen från sovrummet. Jag släntrade iväg till en pub som ligger nära. Träffar en man. Mycket attraktiv. Skådespelare. Han följer med till hotellet. Tar tre filmer på mig utan att någon av oss förstår att så sker. Gissa om jag blir förvånad när jag hittar dem några dagar senare. Jag ser sexig ut på filmerna. Som Greta Garbo i en av hennes. Hon var underbar och skrattade sällan på film. Jag ser glad ut, underbar och jag skrattar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!