Report number 7: Bounty. And Tell Me About Napoli

Ginas and my hearts are still bleeding, after the death of Bounty. It was cruel, unnessary and careless, as two terrier got him inside a cage. The door was open. He was unable to fly. When Gina and I get together again we will arrange a ceremony and say farewell to this special, lovely bird.

 1. I got back to Sweden on Wednesday evening. Feels strange, as usual. Will go back to work next week.
 2. My next trip to Italy will be in September/October. Planning on island Sicily or/and bicycle around in Val D ´Orchia, which is one of the loveliest parts of Tuscany.
 3. The interview with me in the magazine ”Allers” was made on Thursday.  It takes about 6-8 weeks before it is out. I will tell you. I asked how many who will read this? Around 500 000, the journalist replied.      Mamma Mia!
 4. I will keep posting things from my latest trip to Italy here – and stuff from Sweden as well.
 5. ”It Happened in the Blog – the new book I am working on, is coming closer to finish. It will be in Swedish/English
 6. ”It Happened in Napoli”. Is the third book I am thinking a lot about. Napoli is a mysterious city on the south west coast of Italy. Everybody I know in Italy has an opinion about it. Either deep feelings of love (usually expressed from the Napoleses themselves) or contempt, envy and rolling eyes from others. I want to know what is so special about this place. If you have any opions, facts or views about Napoli – tell me, please!

Have a good week.

Swedish/Svenska 
Ginas hjärta och mitt blöder än, efter meddelandet om Bounty´s död. Det var grymt, onödigt och slarvigt att han behövde dö. Två terrier fick tag på honom, inne i en bur.  Dörren stod öppen. Han var oförmögen att flyga. När Gina och jag möts igen ska vi ha en ceremoni och säga farväl till Bounty. En mycket speciell fågel.

 1. I onsdags kom jag tillbaka i Sverige. Känns konstigt, som vanligt. Nästa vecka sätter jobbet igång igen.
 2. Det blir en ny resa till Italien i september/oktober. Planen är Sicilien och/eller cykla runt i Val D ´ Orchia, som är en av de vackraste delarna i Toscana.
 3. Intervjun för Allers Veckotidning ägde rum i torsdags. 6-8 veckor är pressläggningstiden. Ni får veta när reportaget är färdigt. Jag frågade hur många som läser tidningen varje vecka? Omkring 500 000 personer, svarade journalisten. Mamma Mia!!
 4. Jag fortsätter att lägga ut händelser från senaste resan till Italien här i sommar, blandat med händelser i Sverige.
 5. ”Det hände i bloggen” – är arbetstiteln på boken jag jobbar på. Närmar mig så sakteliga ett avslut.
 6. ”Det hände i Napoli”. En tredje bok jag planerar. Alla jag känner i  Italien har en åsikt om Napoli, eller Neapel. Antingen djup kärlek (uttryckt av napolesarna själva), förakt, avundsjuka eller så börjar ögonen rulla när jag frågar folk. Jag vill veta varför Neapel väcker så mycket känslor. Vad är det för mystiskt med Neapel? Om du har någon anknytning eller åsikt om staden – hör av dig, tack!

Ha en fin vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!