Rimini is Worth a Visit or Two

Rimini. On the east coast of Italy. Rimini had its glory days in the 70s. I heard people saying in Sweden they were off to Rimini for a week´s holiday. I don´t know what happened, why less people come here today. But I am pretty sure this place will be sought after again. It is too damn nice not to visit. I was there a week ago. Witnessed the sun rise. Strolled around. Lovely beaches, an interesting ancient Roman center, great restaurants. I will be back.

Swedish/Svenska

Kommer ni ihåg när alla skulle åka på charterresa till Rimini? På 70-talet stod orten högst i kurs. Undrar vad som hände; varför turisterna försvann. Jag är tämligen säker på att den får en renässans. Den är värd det. För en vecka sedan var jag där. Bevittnade soluppgången och strosade runt. Där är så himla mysigt. Underbara stränder, ett intressant centrum med mycket att titta på från romartiden samt fina restauranger. Jag kommer i alla fall att återvända.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!