I Appreciate You a Lot

Report no 6. I think. As I told you I am leaving Italy in about a week. My report this time:

  1. This webpage toscana-amore.com . It´s not perfect. But wait and see. One has to build it, step by step. Like a home. Some issues needs to be dealt with. Change of photos, handling loads of trashmail (thank you Lisa for piece of advice!), getting a caption when publishing on Facebook, and more.
  2. The other blog: resaborthittahem.weebly.com . I will leave it open, problaby this whole year. Then we will see.
  3. I am low at the moment. Problaby due to going home and the changes concerning that. I will be back in Italy in September/October. In the meantime I report from Sweden. As you know, this blog is called ”Life in Italy and Sweden”.
  4. Writing the blog-book: Going forward, but I didn´t think I would undergo the same problems as writing the first book. Meaning I thought everything I wrote then was crap, as I do know as well.

Thank you for being out there. I appreciate it a lot.

Swedish/Svenska

Rapport nr 6, tror jag. Som jag skrivit tidigare lämnar jag Italien om ungefär en vecka. Det här vill jag rapportera om den här gången:

  1. Hemsidan toscana-amore.com . Den är inte perfekt. Men vänta och se. En hemsida bygger man upp steg för steg, ungefär som ett hem. Fortfarande återstår byte av foton,  hantera oändligt mycket skräppost (tack Lisa för tipsen!) och lite till. Som att få till en rubrik när bloggposten publiceras på Facebook.
  2. Min andra blog: resaborthittahem.weebly.com . Troligen behåller jag den året ut. Sedan får vi se.
  3. Blogg-boken jag skriver: Arbetet går framåt. Trodde inte jag skulle uppleva samma tvivel och att allt jag skriver är skit. Men så känns det.
  4. Jag är låg just nu. Brukar bli det inför hemresa och förändringen.

Tack att du finns där ute. Jag uppskattar det mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!