Ciao. I am back

People I know are addicted to social media. I wanted to know if I am, too, since I put a lot of posts on FB, on my blog and on Instagram. Two weeks ago I just stopped.

No, I am not addicted. At first it was strange to have an empty telephone in the morning, instead of notices. I got used to it.

Now I am back. Why? Because I am a storyteller. I long to share stories about my life again. Especially from Italy, where I still am. Hope you have missed me. I missed you.

Swedish/Svenska

Folk i min närhet är beroende av Facebook och sociala medier. En morgon fick jag för mig att jag vill testa om jag tillhör den kategorin. Jag är aktiv i bloggen, på FB och Instagram. Men för två veckor sedan slutade jag att skriva, slutade att kolla.

Nej, jag är inte beroende. I början kändes det konstigt med en telefon utan notiser som väntade på morgonen. Men jag vande mig snabbt.

Nu är jag tillbaka. Varför? Därför att jag är en historieberättare (storyteller). Jag längtar efter att få dela historier med er om vad som händer i mitt liv. Särskilt från Italien, där jag fortfarande befinner mig. Hoppas att ni har saknat mig. Jag har saknat er.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!