Bye bye, Gina. The Girl Who Laughs In Her Sleep

(Blogpost. Click to open). Tears fall, as I watch niece Gina heading for the bus to Pisa Airport. Four years of life & work in Florence is over.

She picked me up in Montelupo, with all my stuff in bags, when I was in crisis. We have had endless conversations about childhoods, situations in life, boys and that we both gain knowledge from Dr Phil. I have been able to follow her hard work at the farm with 35 horses. Driving the Lamborghini tractor or jeep on muddy fields and in steep mountains. One horse almost bit her ear off. She laughs a lot. Do you know Gina laughs in her sleep? I have heard it many times.

Darling parrot Bounty will remain at the farm. The owner will take care of him.

I will miss you dear Gina. Thank you for everything. For being part of my life.

Good luck in England; to your Next Life & Work.

Swedish/Svenska

(Blogg. Klicka för att öppna). Tårarna faller när jag ser systerdotter Gina, hastandes i väg mot flygbussen till Pisa. Nu är det över. Livet & jobbet, i fyra år, i Florens.

När jag hamnade i en krissituation hämtade hon mig omgående i Montelupo, med alla mina grejor i kassar. Vi har haft oändliga samtal om barndomar, konstiga livssituationer, män och hur mycket vi lär oss om människor av Dr. Phil. Jag har haft förmånen att följa hennes hårda arbete med 30 hästar på gården. Hon har kört Lamborghini traktor och four-wheel-drive Jeep i djup lera, ute på fälten och högt upp i bergen. En häst bet nästan av hennes högra öra. Tack och lov var jag i Toscana och kunde hälsa på med mousserande vin och choklad. Vi skrattar mycket. Vet du att Gina är skrattar i sömnen? Jag har hört det många gånger.
Älskling papegoja Bounty bor kvar på gården. Ägaren tar hand om honom.

Åh, vad jag kommer att sakna dig, kära Gina. Varmt tack för att du är en del av mitt liv.

Lycka till i England; till ditt nästa liv & arbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!