A Fun But Sad Goodbye

Those who follow me knows my niece, Gina. She has worked for years with horses on a farm in Florence. But that will finish next week. She is moving to England. How sad I was to get the news. Tuscany will be empty without her. In order to celebrate the time we have had we went by bus to a fancy hotel in Florence. We both enjoy photography. My new camera has a lot of interesting features. The hotel has a terazze, overlooking River Arno and the magnificant skyline of Florence. We laughed, talked, drank wine, snapped photos. A great night on Wednesday.

Ginas´ collegues collected us yesterday. They took us to Pizzeria L´Amorina in Scandicci, Florence. Mamma Mia. I didn´t think it was possible to laugh for five hours in a row. It is. It became one of the best nights of my life.

Tonight Gina & I will have a silent night at home watching Dr Phil.

Tomorrow I am off to Venice.

Swedish/Svenska

Ni som följer mig känner till min systerdotter Gina. I fyra år har hon jobbat på en gård i Florence. Men nu är det slut. Nästa helg flyttar hon till England. Jag blev så ledsen när hon berättade det. Toscana blir tomt utan henne. För att fira den tid vi haft tillsammans tog vi bussen till ett tjusigt hotell i Florens för två nätter. Både Gina och jag tycker om att fotografera. Min nya kamera har många intressanta inställningar och vi vill pröva dem alla. Hotellet har en terrass. Man ser ut över floden Arno och Florens´ magnifika skyline. Onsdag kväll. Vi skrattar, pratar, fotograferar, dricker vin.

Ginas kolleger bjöd ut oss igår kväll. De kör till Pizzeria L´Amorina i Cascina, Florence. Bästa pizzerian i stada. Mamma Mia. Trodde inte det var möjligt att skratta fem timmar i ett svep. Men jo, visst går det. En av de bästa kvällarna i mitt liv.

I kväll ska Gina och jag ha en lugn kväll och titta på Dr Phil.

I morgon drar jag till Venedig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!