Comments /Kommentarer

(I am sorry, the comments and book are only available in Swedish)

KOMMENTARER

Du tog mig med i din resa genom livet i Toscana så kraftfullt att du omedvetet bände upp dörren till mitt eget inre. Din närvaro är så stark i boken att den klär av läsaren.   Kerstin

Nu har jag svettats i backarna vid La Salita, druckit macciato och upplevt passion. Mario, finns han kvar i ditt liv? En uppföljare känns nödvändig!   Christina 

Läser just nu din bok. Bra flyt i språket och fina naturskildringar. Två karaktärer tänker jag på ibland: en av huvudpersonerna i Döda poeters sällskap och Baloo i Djungelboken. Olika livssyn javisst men friheten att tänka och leva är gemensam.  Christer

Det var ett nöje att läsa din bok. Enda felet var att den tog slut så fort.  Rose-Marie

Hoppas på en uppföljare. Lena 

Spridda kommentarer: Vilken härlig bok! Uppslukande! Målande beskrivningar! Lättläst!

Läser Det hände i Toscana och jag vill åka till Italien! En mycket bra bok skriven av Lena Dirsäter. Mänskliga relationer är inte lätta oavsett om det handlar om just romantik eller en kvinna som hyr rum i ett hus där allt inte är som det ska om man säger så. Stor igenkänningsfaktor även om miljöerna är olika. Och reflektionerna över livet här hemma i Sverige är klockrena. Läs boken!   Karin

Tack för en mycket trevlig läsning! Många tillfällen kände jag igen mig mycket väl i och fick insikter om hur man bör leva livet. Beundrar ditt val att upptäcka. Hoppas på en uppföljare och under tiden får jag hålla till godo med din blogg. Tycker om ditt personliga sätt att skriva!  Lena

En fantastiskt välskriven bok som väckte en JAG VILL känsla. Jag vill också åka till Italien! Jag vill också äta panini och oliver och pasta och vackra apelsiner och ricottaost! Jag vill också träffa en massa spännande människor och framförallt uppleva de magiska omgivningarna som Lena Dirsäter har upplevt. Den här boken var en frisk varm och kärleksfull fläkt. Och jag ser fram emot mer av denna författare.  Johanna

Fint avslut i boken. Sammantaget är den varm, mänsklig och avskalad. Mycket modigt skriven. Vi är många som känner igen oss.  Birgitta

När kommer nästa bok? Vill veta mer 😉  Carina