Come To Me In My Gondola/Kom till mig i min gondola

First time my grey suitcase and I go in a gondola in Venice. The ferry (yes, they call them that) lasts five minutes. From one side of the Grande Canale to the other – and it costs 2 euro. I give the gondoliere an extra euro, in order to make sure my suitcase is in good hands. And it was. He calls me “bella” when I get off.

Swedish/Svenska
För första gången åker jag och min grå resväska gondola i Venedig. Knappa fem minuter tar “färjan” (ja, de kallar färden det)  från ena sidan av Grande Canale till den andra. Tre euro betalar jag. Egentligen två, men jag vill charma gondoljären så att han ger min resväska god service. Inga klagomål där inte. Därutöver blir jag kallad “bella” när jag stiger av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!