I Have Never Read Anything Like This Before/Jag har aldrig läst något som det här

I left Munich this morning (picture: Nymphenburg Palace & Sister Gunnel. Now I am back in Italy. On my way to Venice. Tomorrow I will meet sister Lise-Lott & family on Piazza San Marco. Nice! Next week I will be back in Tuscany. I must settle down and do some work. On this blog, on my webpage toscana-amore.com, with pictures and of course: My book. I must tell you something. I let an Italian friend of mine read some pages of my new blog-book with the working title: “You, Me, Spaghetti?” I observe him while reading. On his face I notice surprise. Then a smile. Lastly he looks happy. Lorenzo puts the script on the table. Turns to me and says:
– I have never read anything like this before in my life.

I almost fell down from the kitchen chair.

SWEDISH/SVENSKA
I morse lämnade jag München (bilden: Nymphenburg Palace & söster Gunnel). Nu är jag tillbaka i Italia. På väg till Venedig. I morgon träffar jag syster Lise-Lott med familj på Piazza San Marco. Kuuul!

Nästa vecka drar jag mig neråt Toscana. Behöver slå mig till ro och jobba. Med bloggen, websidan toscana-amore.com, bilder och förstås: Med min nya bok. Jag måste berätta en sak. För ett tag sedan visade jag ett utkast av boken för en italienare jag känner. Han läser några sidor. Jag observerar noggrant hans ansikte medan han läser. Först märker jag förvåning. Därefter ser jag ett leende. Slutligen ser han lycklig ut. Lorenzo lägger papperna på köksbordet, vänder sig mot mig och säger:

– Jag har aldrig läst något som detta förut.

Mamma Mia, tur jag inte ramlade av stolen jag satt på.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!