A Fluent Cake/En flytande kaka

Wow! The Palace of Nymphenburg in Munich, Germany is amazing. My sister Gunnel and I go inside the Garden Palm House. Order two coffees and apfelstrudel. Coffee but no yummy cake arrives. Instead comes a big, white china cup. We stare at it. What´s this? It´s an apfelstrudel, too. A liquid one with strong rom, honey, sparkling wine, apple juice and cream on top.

Leaving the Palace we are high. Not on apfelstrudel, but on the castle. Made by the Italian architecture Agostini Barelli.

Swedish/Svenska
Nymphenburg slott i München. Syster Gunnel och jag går in i palmhuset i trädgården. Beställer två kaffe och apfelstrudel. Kaffet anländer, men ingen mumsig kaka. Istället ställs en stor, vit porslinskopp på vårt bord. Förbryllat stirrar vi på den. Vad är det här? Det är också en apfelstrudel. I flytande form. Med honung, stark rom, äpplejuice, mousserande vin och grädde på toppen.

Vi lämnar slottet berusade. Dock ej på apfelstrudel utan på slottet. Skapat av italienska arkitekten Agostini Barelli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!