HELLO EVRYBODY I AM DRUNK/MAMMA MIA JAG ÄR FULL. HUR MÅR DU?

Tonight I am drunk. After two TWO beers! Mamma Mia. I felt alone, yes I do too sometimes so I went out for the nearest restaurant to get  a glas of wine of rmaybe two. Sorry about spelling maybe i correct it maybe not. That is the best thing about HAVIBNG YOUR OWN BLOG! I DO QWHAT I VANT!
Wish you all the best in the world all all all all the best. The peopela at the restaurant treated me soooo nice and gentle. I loooooooooooooooove that. Before I went to the restaurant I took some selfies. This is AFTER the restaurant. Yo u do not want to see the before pictures. I have had a damn good evening. Hope you have too. Allt the best from me to you. And Mamma Mia read fast tomorrow this may be gone….

Ssweidihsh/svenska kanske
Hej å hå jag gillar det uttrycket. vilken kväll jag haft. kände meig ensam ja jag känner mig också ensam ibland. inte så ofta men ibland. svårt att stava ivkllälll men jag gör mitt bätsta. är nog lite full. nej, jag ÄR full. fan jag tål inget. tljänkte bara ta ett glas vin men valde italienskt öl, gjort i Viareggio. på toskanaksa tokskanska toskanska vätsstkusten. / % nej 7 %. Två öl tog jag. fattar ni hur lite jag tål???? Nada niente. bilden är tagen EFTER besökte besöket på den underbara restaurangen. hur kan man få för sig satt skriva blogg när man har varit ute ja säg det. Säg det? Du som läser det här? jag gifllar dig litar på dig. Ge mig svaret är du snäll. grazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!