The Dark Side of the Sunrise/Den mörka sidan av soluppgången

Slightly better today, don´t you think? Trying to catch a sunrise in Tuscany. Only problem is, you can´t see it´s Val d´ Orcia.. I think I give up the hunt for a nice morning/evening sun.

This morning I added one more thing on my obstacle list on taking photos on sunsets/sunrises (see yesterdays´ post):
* Some men think that I am a prostitute, being alone and blonde on the road at this time of the morning . One man this morning even stopped the car and waited for me, as I was walking towards a view point. I HATE that.

Swedish/Svenska
Något bättre bild på solnedgång i morse, eller hur? Enda problemet är att du ser inte att det är Toscana eller, ännu bättre, Val d´ Orcia. Tror jag ger upp…
I morse lade jag till ännu ett hinder på min “hinderlista” (se gårdagens bloggpost):
* Vissa män tror jag är prostituerad, eftersom jag går ensam på vägen tidigt på morgonen och är blondin. En man stannade sin bil för att vänta in mig, när jag gick framåt mot en utsiktspunkt. Jag HATAR detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!