In Love With Montalcino and Brunello/Kär i Montalcino och Brunello

After a glass of the wonderful local produce, world famous Brunello red wine (12 euro per glass) I am not able to write any more. Here is a photo from tonight, before the wine. This is Montalcino. One of the five places known as Val d´ Orcia in Tuscany, where the Brunello is made.
I am so happy to be here.
Wish you all the best. Hug & kiss.
Cheers.

Swedish/Svenska
Efter ett glas vin av det fantastiska lokalproducerade och världskända Brunello (12 euro per glas) är jag inte kontaktbar längre. Låt mig presentera Montalcino, på fotot. En av de fem platserna som utgör Val d´ Orcia i Toscana, där Brunello tillverkas.
Jag är så lycklig över att vara här.
Önskar dig allt gott. Kram och puss.
Skål.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!