Maybe Someone Will Moon at Me/Kanske någon moonar i morgon kväll

“You, Me, Spagetthi?” is the name of the speach I am holding tomorrow at the Library of Mellerud, Sweden. I love libraries. It´s an honor to be in Mellerud and be able to talk speak about my book, which was finished last year. There is a story on how it came about.

Good Luck! I hope you say to me. People ask if I am nervous? Am I supposed to? I reply. One collegue says “maybe someone will moon tomorrow when you speak”. I reply: Wow…. this will be a great night. Who brings the wine?

Swedish/Svenska
“Du, jag, spagetti”? är namnet på presentationen jag håller i Melleruds bibliotek imorgon. Jag älskar bibliotek. Det är en ära att komma till Mellerud och prata om boken jag skrev för ett år sedan. Det finns en historia om hur den kom till.

Lycka till! Hoppas jag ni önskar mig inför morgondagen. Folk frågar om jag är nervös? Borde jag? Svarar jag. En kollega säger “kanske någon “moonar” när du pratar”. Jag svarar: Wow… det kan bli en riktigt häftig kväll. Vem tar med vin?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!