A Missing Person/En saknad person

Wanted! The person on your right. We said goodbye in Florence, as she left for England on the 1st of April. Boy oh boy I wish it was a joke. Niece Gina is missed since then. Feels akward, strange and wrong not having her in Florence when I go back soon.
If you happen to meet her, tell her to return to Tuscany at once. Please..

Swedish/Svenska
Efterlyst! Personen till höger. Vi sa adjö i Florens 1 april, när hon åkte till England. Oh oh jag önskar det var ett dåligt skämt. Hon är saknad sedan dess. Det känns konstigt och fel att jag inte får träffa systerdotter Gina i Florens när jag snart är tillbaka där.
Om ni råkar stöta på henne, säg till på skarpen att hon flyttar tillbaka till Toscana. Snälla…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!