It´s My Birthday Today!/Jag fyller år i dag!

“A bottle of Prosecco is waiting for you in the fridge, when you are back home again after work”, says my dear friend Bitte on the phone. It´s my birthday today. I am 58 years old. It´s ok. I can´t do anything about it.

As we compare ages today, my 28 years old collegue and I, I realize my life is much better now then when I was in her age. I appreciate freedom above all. Travel whereever is interesting (Italy). In peace with myself. I am a better human and shake my shoulders over things I don´t have to care about. I have had messages on Facebook, whatsapp, texting and phone calls. I have never recieved as many greetings. My collegues invited me to drink beer and eat cake this evening. The whole day I have recieved hugs.

I am happy and drunk. A fine combination. Thank you, dear you.

Swedish/Svenska
“En flaska prosecco väntar på dig i kylen hemma när du kommer hem från jobbet”, säger kära vännen Bitte på telefon. Jag fyller 58 år i dag. Det är ok. Kan inte göra något åt att åren läggs på. När vi jämför åldrar på jobbet, min 28-åriga kollega och jag, inser jag hur mycket bättre livet är i dag jämfört med när jag var i hennes ålder. Friheten är underbar och gör vad jag vill. Reser vart som helst (Italien). Harmoni och ro med mig själv inombords. Hundrafalt av meddelanden på Facebook, whatsapp, SMS och telefonsamtal har jag fått. Aldrig har jag mottagit fler än i dag. Mina kolleger bjöd in att dricka öl och äta tårta i kväll. Hela dagen har jag fått kramar.

Jag är lycklig och berusad. En härlig kombination. Tack, kära ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!