I Am a Solo Traveller/Jag reser ensam

Back in 2014. I met a former collegue of mine, Louise, here. She was on a ferry cruise and one of the stops were in La Spezia, on the west coast of Italy. Not far from Cinque Terre. It was soooo nice to meet her.  We talked and talked for hours. She did like me, travel on her own.

I read an article today about solo travellers. Only 5 % in Sweden go away on their own. I have been going alone for 3 years and it is fantastic. Why don´t you give it a try? Start with a weekend on your own. I went to Rome first and stayed away for 3 nights. Nowadays there are endless choices to keep in touch with your family & friends back home via whatsapp, Facebook and more. I don´t think you would regret it. You can always contact me if you feel alone. Good luck!

Swedish/Svenska
Hösten 2014. Jag träffade min förra kollega Louise här. Hon var på kryssning och en av orterna de förtöjde vid var La Spezia, på Italiens västkust. Nära Cinque Terre. Det var sååå kul att träffa henne. Vi pratade och pratade flera timmar. Hon gjorde som mig, reste ensam.

Jag läste en artikel idag om oss ensamfarare. Bara 5 % av resenärerna i Sverige reser ensamma. I tre år nu har jag rest själv och det är fantastiskt. Gör ett försök, vetja! Börja med en helg själv. Jag åkte till Rom för tre dygn. Nuförtiden finns möjligheter till hur mycket kontakt med folk hemma som helst, via whatsapp, Facebook and andra media. Jag tror inte du ångrar dig om du åker själv. I så fall kan du alltid kontakta mig. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!