The Volcano Walk/Vulkanpromenad utan ben- eller utbrott

“The Godfather. I am the one”.

My collegue Niclas make me more happy than usual, wearing this t-shirt. He bought it last year in Sicilia, Italy, celebrating his 50th birthday with his family. What was the number one best thing that happened in Sicilia? I ask.

– Etna, the volcano. Walking on huge, old lava was spectacular. One has to watch every step and look down, not to fall over big bumps or sink down in soft surface.
– The view from up there. Watch the tophole. See the smoke. It is magnificent.
 
Swedish/Svenska
Kollega Niclas gjorde mig gladare än vanligt igår, när jag upptäckte motivet på t-shirten. Förra året firade han sin 50-årsdag på Sicilien, tillsammans med familjen. Vad är det absolut bästa minnet du har från ön, frågar jag?

– Vulkanen Etna. Att promenera upp är tufft. Det ligger gammal lava som enorma fåror utmed berget. Varje gång jag sätter ner foten får jag titta ner för att inte snubbla över stora gupp eller sjunka ner på något mjukt ställe.
– Utsikten där uppe. Hålet rakt ner i vulkanen. Röken. Det är enastående. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!