It Happened in Liguria/Det hände i Ligurien

Region: Liguria. This is Vernazza. One of the five villages in Cinque Terre

Ciao! A brand new report is coming to you. A report is a current status of the blog resaborthittahem.weebly.com, this webpage, my travelling and life.

  1. I will go back to Italy the last days of September. Hooray! Starting point is Florence. The bicycle (or car) tour around Val d Órchia in Southern Tuscany will start from here. Maybe I go to Sicilia as well. And Sardinia. And Napoli. Or Corsika. All of them. I have lots of time.
  2. So far three publishers have recieved my script ”It Happened in the Blog: You, Me, Spaghetti?”. Next three will have a copy this coming week. If the six say ”No, thank you”, I will publish the book myself.
  3. In July over 10 000 blogposts have been read on resaborthittahem.weebly.com from people all over the world. 6 000 visited this webpage. The blog is more attractive. I will market this webpage better. Did you see the change of cover photo on the webpage?

 

My theme on books, ”It Happened in…” make people creative. They tell me I need to write books like: ”It Happened in Liguria”, ”It Happened in the Kitchen Eating Pizza” or ”It Happened in Klevshult”. “Klevshult” is a VERY small town in Sweden. But the book will only contain one page, they say, as so little happens there. Ha ha ha.

What is your favourite ”It Happened in…”?

Swedish/Svenska
Ciao! Här får ni en purfärsk rapport. En rapport är aktuell status om denna websidan, bloggen resaborthittahem.weebly.com, mina resor och livet.

1. Jag reser till Italien i slutet av september. Hurra! Florens är utgångspunkt. Min cykelturné (eller bil) i Val d Órchia i södra Toscana startar där. Kanske åker jag till Sicilien. Och Sardinien. Helst Neapel/Napoli. Eller Korsika. Möjligen besöker jag alla platser. Jag har gott om tid.

2. Tre bokförlag har mottagit manuset “Det hände i bloggen: Du, jag, spagetti?”. Ytterligare tre förlag får post nästa vecka. Om alla sex säger “Nej, tack” publicerar jag boken själv.

3. I juli hade jag 6 000 visiter här från hela världen. Omkring 10 000 besökte resaborthittahem.weebly.com. Fler hittar bloggen. Färre besöker hemsidan. Jag behöver marknadsföra den bättre. Såg ni bytet av bild på bloggen där?

Mitt tema för böcker: “Det hände i…” väcker kreativiteten hos människor. De säger att jag måste skriva “Det hände i Ligurien”, “Det hände i i köket medan jag åt pizza” och “Det hände i Klevshult”. Diskussionen kring det sista förslaget kan sammanfattas så här: “Det skulle bara bli en sida i den boken. Det händer ingenting där”. Ha ha ha.

Vilken är din favorit “Det hände i…”?

One thought on “It Happened in Liguria/Det hände i Ligurien

  1. Gunnel Dirsäter

    det hände i skogen? i Sixtinska kapellet? i maträtten(omeletten, spenaten, tjusigt namn på maträtt). i garderoben? kloaken? i häcken? Lycka till med boktitel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!