A Villa and Garden With a Problem/En villa och trädgård med ett problem

Ciao, this is Lake Como in the region of Lombardia, Italy. The lake town is called Varenna. My friend Patrizia and her husband Claudio showed me around here, a lovely day in May. A famous attraction is Villa Monastero and its beutiful botanical garden. The only problem with the villa and garden is that you only walk for a meter or two at the time. Must must take photos.   

Swedish/Svenska
Ciao, det här är Comosjön, som ligger i regionen Lombardiet. Sjöstaden heter Varenna. Min goda vän Patrizia och hennes man Claudio visade mig runt här, en underbar dag i maj. En av sevärdheterna är Villa Monastero, med dess ljuvliga botaniska trädgård. Enda problemet med villan och trädgården är att man ideligen stannar till, efter bara några steg. Måste måste ta foton.    

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!