Need The Right Answer? Eat Pasta

Tomorrow you will get number 4 in my series of hotel experiences.

I watch a British series called “The First Date”. Four couples meet each programme and have a meal together. It´s a blind date. Everybody is single, looking for a partner. You see them eat and chat. I love this programme. It´s so human. Like how things go wrong. The nervousness. You wonder why some men/women don´t give the other a chance. Amuzing comments. And some you have to think twice about, and still cannot figure them out, although I really want to. Like this:

A girl was having dinner with a bloke. She decides she doesn´t want to see him again and says afterwards in the camera:

– While I was eating pasta I found out I don´t want to see him again. That is good with pasta. It tells you the right thing to do”.

??????????????

Swedish/Svenska (Red. Red? I want to go black. It wont work. I go nuts instead)

I morgon skriver jag nummer 4 i serien om dåliga erfarenheter på hotell.

Jag tittar på den brittiska serien “The First Date”. Fyra par träffas i varje program för första gången och äter en måltid tillsammans. Det är alltså en blindträff. Samtliga är singlar och letar efter en partner. Man får se dem och höra deras prat under tiden de äter. Jag gillar det här programmet. Det är mänskligt. Som att det går snett. Nervositeten. Ibland undrar jag varför hon/han inte ger han/hon en chans. Roliga kommentarer. Några jag inte förstår. Hur många varv hjärnan än tar. Som den här:

En tjej äter middag med en kille. Hon beslutar sig för att han är inte hennes typ och säger efteråt i kameran:

– Medan jag åt pastan förstod jag att jag inte vill träffa honom igen. Det är så bra med pasta. Man förstår precis hur saker ligger till när man äter det.

??????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!