My 5 Worst Hotel Night Experiences. Or: You are Snoring!

 

This is a lovely hotel in Florence. Great staff, great room and breakfast

2. Hotel in Barking, London, England. My former husband and I decide to travel to London. We are given a code by the hotel to the door, in case the plane arrives late. At 01.00 we stand outside. The code doesn´t work. It´s cold. It´s April. My ex wants to buy a new jacket in London and do not bring one. We look for an open restaurant, but everything is closed.

While discussing sleeping in the park, two drunk gentlemen arrive. They go straight to the hotel door and open it. We sneak in behind them. The reception and the breakfast room welcome us. With 15 tables and 4 hard, white, plastic chairs around them. My former ex bends down and crawls under a table. I follow him. We stare at the table roof. Hug and close our eyes.

Around four I am awakened by a sound. I notice a man is sleeping under one of the other tables. He is snoring. Loudly.  ”Wake up! You are snoring!” When it doesn´t work I kick him on the leg. It helps. For an hour. Then a new kick. And another one.

At 6.30 the reception man arrives. He is surprised to see all people under the tables.
He gave us a code only valid day before. He is genuinly sorry and give us two nights for free. Including breakfast.

The key is handed over. We grab it. Run up the stairs. Open the door. See the bed. We arrive in heaven.

Swedish/Svenska

2. Hotell i Barking, London, England. Min exman och jag beslutar oss att åka till London för tre nätter. Före resan får vi en kod som ska öppna hotellets ytterdörr, om vi anländer sent. Klockan 01.00 står vi utanför. Koden fungerar inte. Det är kallt. I april. Mitt ex ska köpa en ny jacka och har inte med sig någon. Vi spanar efter en öppen restaurang, men allt är stängt.

Medan vi diskuterar möjligheten att sova i parken dyker två berusade män upp. De tar fram ett kort och öppnar dörren. Där finns en reception och en frukostmatsal. Med 15 bord och 4 hårda, vita plaststolar runt var och en. Exet böjer sig och kryper under ett av borden. Jag följer efter. Vi stirrar upp mot bordstaket. Kramas och stänger ögonlocken.

Omkring fyra väcks jag av ett ljud. Jag noterar att det ligger en man till, under ett annat bord. Han snarkar. Högt. ”Vakna! Du snarkar!” När han inte vaknar sparkar jag honom på benet. Det hjälper. En timme. Sedan blir det en kick till. Och en.

Vid 6.30 anländer receptionsmannen. Han blir förvånad över alla människor under borden.
Koden han gav gällde dagen före. Han visar genuin ledsenhet över konsekvenserna. Genast får vi två nätter gratis, samt frukost.

Nyckeln till vårt rum överräcks. Vi sliter den ur handen. Springer uppför trappan. Öppnar dörren. Ser sängen. Vi anländer i himmelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!