Where Love Takes Place

Agritourismo Podere Casalone in Limite Sull ´ Arno, Tuscany. My favourite place to stay from day 1 in Italy. It is situated in the mountain of Montalbano. Overlooking Montelupo, Empoli and Capraia. Inside there are typical Tuscan interiour. This is the place where most of my book takes place.

Some of the people connected to Casalone are: Romina, Pietro, Roberto, Fabio, Remo, Piera, Franco, Matteo, Nazario. They will have a special room in my heart, forever. For this:

– Great discussions, small talks, hugs and laughs
– You are there in case of an emergency
– Trust
– Showing me around
– Making me food (ahhh… love that)
– Giving me a ride going up/down La salita (the mountain)
– Reading poems
– You enjoy a good fiesta with wine & songs

Yes indeed, I love you. And miss you.

Swedish/Svenska
Agritourismo Podere Casalone i Limite Sull ´Arno, Toscana.
Mitt favoritboende från första dagen i Italien. Det ligger i berget Montalbano och blickar ut över Montelupo, Empoli och Capraia. Innanför väggarna finns typiska toskanska rum. Här händer mycket, något av det kan du kan läsa i min bok “Det hände i Toscana”.

Några av människorna jag förknippar med Casalone är: Romina, Pietro, Roberto, Fabio, Remo, Piera, Franco, Matteo, Nazario. För dem finns ett särskilt rum i mitt hjärta. Därför att:

– Underbara diskussioner, samtal, kramar och skratt
– Om det händer något finns ni där
– Ni visar mig runt
– Lagar mat till mig (ahh… älskar det)
– Plockar upp mig när jag går upp/nerför La salita (backen)
– Läser poesi
– Ni tycker att en fiesta med vin & sång är perfekt.

Jo, jag älskar er. Och saknar er.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!