The Most Exciting Place /Den mest spännande platsen

Polignano a mare. In the south east coast of Italy. Region: Apulia. Dramatic scenery. A restaurant in a cave. No windows. You look straight out to the ocean. I lose my breath over and over, while visiting Polignano. The town is small, comparing to other Italian ones, with 16 000 inhabitants. But it wispers I need to return. I want. I want to.

Swedish/Svenska

Polignano a mare. Ligger på östkusten, söderut. Regionen heter Apulia. Dramatiska berg. En restaurang i en grotta. Inga fönster. Du tittar rakt ut mot havet. Jag tappar andan, om och om igen när jag besöker Polignano. En liten stad, jämfört med många i Italien. Omkring 16 000 invånare. Men den viskar att jag måste tillbaka. Jag vill. Jag vill.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!