I Want to Grab Him by The…

James Giovanni Bond; you sexy, irresistable man. Dressed in Armani. You look at me with eyes that play. I drown, as if sinking in the Adriatic Sea outside the hotel.  We speak. I listen. I speak. He listens. He went to Sweden to play basket ball with his team. “The ladies in Sweden are beutiful”, he says with a wink. I want to grab him by the tie and drag him to my room.

I tell the reception when checking out: Give my regards to Giovanni. They shine like the beams, coming from the windows.
My, oh my, I feel good in Rimini.

(For more information: Blogpost 30/3/2017).

Swedish/Svenska
James Giovanni Bond, du sexige, oemotståndliga man. Iklädd Armani. Du tittar på mig med ögon som spelar. Jag drunknar.  Sjunker, som om jag vore på djupt vatten i Adriatiska havet utanför hotellet. Han pratar. Jag lyssnar. Jag pratar. Han lyssnar. Flera gånger spelade han basket med sitt lag i Sverige. “Svenska kvinnor är vackra”, säger han och blinkar med högra ögat. Jag vill grab him by the slips och dra in honom på rummet.

När jag checkar ut ber jag receptionen hälsa till Giovanni. De skiner upp och strålar i kapp med solen som strömmar genom fönsterna.

Förbaskat vad bra jag mår i Rimini.

(För mer information: Blogpost 30 mars 2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!