The Man with 100 GB in his Head (Swedish follow)

I was out with friend Franco in the car some weeks ago, before I went back to Sweden. In Limite Sull ´Arno, outside Florence, where he lives. Franco notices a friend in a garden and stop to talk to him. The man says “ciao” to me, too, and I return the greeting. Then he says he recognizes me. From Castra. Castra is a village about 5 kilometers from Limite. I was staying on the wine yard Fattoria Castellina for a week. Used to walk to Castra, to the nearest alimentari, which are nice, small food shops in Italy. The friend of Franco lived in Castra at that time, and saw me walking to the shop. Two years ago.
Mamma Mia, some people have memories like a computers.

Swedish/Svenska
Vännen Franco och jag åkte bil för ett tag sedan, innan jag åkte hem till Sverige. I Limite Sull ´Arno, utanför Florens, där han bor. Franco ser en god vän i en trädgård och stannar bilen för att prata med honom. Mannen säger “ciao” till mig och jag återgäldar förstås hälsningen. Sedan säger han att han känner igen mig. Från Castra. Castra ligger omkring 5 kilometer från Limite. Jag bodde på vingården “Fattoria Castellina” en vecka. Promenerade till Castra; till närmaste alimentari, som är små trevliga mataffärer i Italien. Francos vän bodde i Castra och såg mig komma promenerandes för att handla. För två år sedan.
Mamma Mia, en del människor har ju minnen som datorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!