Off! To the Traffic of Rimini (Swedish always follow)

You will not have my problems today (the post before this). A browse through memories from the latest trip to Italy is more fun to share. Like Rimini:

My biggest surprise was to go to Polignano a mare (you know the restaurant in a cave by the ocean). The second best was Rimini. I returned three times. It has an ocean, Roman culture, the sun, interesting people, lovely mountains. And is flat. I am a brave person. But heading out in the traffic of Rimini – Mamma Mia. It was many years ago I went by bike. A great experience, though. As cardrivers saluted me for following the rules! Stopping at Stop and on crossings & be cautious. So I decided to bicycle in Val D´Orchia in October, on my next trip. Look forward to that.

Swedish/Svenska
Ni slipper mina problem idag (se förra posten). En titt i fotoalbumet från senaste resan till Italien är roligare att dela. Som Rimini.

Den största överraskningen denna gång var Polignano a mare. Ni vet; restaurangen i grottan vid havet. Näst bäst var Rimini. Tre gånger tog jag tåget från Florence och reste dit. Staden har ett hav, berg, kultur, sevärda “rester” från romartiden. Och Rimini är platt. Jag är en modig person. Men att sätta sig på sadeln och ge sig ut i trafiken, Mamma Mia. Jag var livrädd. Det var länge sedan jag cyklade. Intressant dock att bilförarna tackade mig. För att följa trafikreglerna! Stanna vid stop och övergångsställen. Köra försiktigt. Nu har jag bestämt mig för att cykla i Val D´Orchia i höst, vid nästa besök till Italien. Jag ser fram emot det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!