No Bus New Friend

Do you see the lady in purple on the left? That´s Tina. She lives in Lecce, pretty way down on the east coast of Italy. We spoke a lot while waiting for our buses. Hers arrived, she was going to Napoli. My bus did not. I walked for 5 km to the train station. But no bus there, either. So I got pissed and went upwards northern Italy again.

Tina is 82! She is sooo cool and has a “young” attitude. I gave her my card. She wrote to me yesterday. She is fine and wonder how my trip went on. I was welcome back to Lecce. She will show me her house. Soooo nice! I will reply to her.

No bus, but a new friend.

Swedish/Svenska
Ser ni damen i lila till vänster? Låt mig presentera Tina. Hon bor i Lecce, nere vid klacken av Italien. Vi språkades vid en lång stund, medan vi väntade på respektive buss. Hennes kom, hon ville till Napoli. Min anlände aldrig. Jag skulle till Leuka, på klackspetsen av Italien. Fick promenera 5 km till tågstationen. Ingen buss där heller. Så jag blev jättesur. Gav sjutton i spetsklacken och vände norrut igen.

Tina har fyllt 82! Hon är häftig och har en “ung” attityd. Jag överlämnade mitt visitkort. I dag fick jag brev! Hon mår bra och önskar mig välkommen tillbaka till Lecce. Då ska hon visa mig sitt hus.
Ingen buss, men en ny vän.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!