Parrot Bounty is Dead

With deep sorrow I have to tell you that Bounty was killed by two terrier dogs on the farm in Florence. He spent 4 years with Gina, while she was working there. She gave him the deepest love. Four weeks after she left he was killed. Those of you who has followed my blog over the years know I used to put a post out now and then about him. I loved him, too.
Gina and I are devastated.

Swedish/Svenska
Med djup sorg vill jag berätta att Bounty bets ihjäl av två terrier på gården i Florence. Bounty bodde tillsammans med Gina i fyra år, medan hon jobbade där. Han fick mycket kärlek. Bounty återgäldade kärleken mångfalt. Fyra veckor efter att hon lämnade gården dog han. Ni som följt bloggen känner till Bounty. Jag brukade skriva om honom då och då. Jag älskade honom också.
Gina och jag är helt bedrövade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!