Think Small

This time I die. I think as the plane hit the ground. Hold on tightly to the seat in front of me. Pray. Hope. Sweat. But the pilot on the plane from Pisa brought its passangers safely to Copenhagen yesterday, as usual.

I am back in Sweden. The world is green, sunny and bloomery. Breathtaking.

Read a great article in magazine on the plane. About a Norwegian fella, Mr Ousland, who walks in the Arctic. He says something that can apply to all of us, in certain times: ”If you think too big you get overwhelmed”. I will apply to thinking small these coming days.

(Picture: Pisa)

Swedish/Svenska

Den här gången dör jag. Tänker jag när planets hjul med en djup duns slår ner i marken. Håller hårt i stolsitsen framför. Ber. Hoppas. Svettas. Men piloten i planet från Pisa för sina passagerare till Köpenhamn med säker hand igår morse. Som vanligt.

Jag är tillbaka i Sverige. Världen är neongrön, solig och blomstrande. Det är otroligt vackert.

Läste en bra artikel på planet. Om den där norska killen Ousland, som vandrar i Arctic. Han säger något vi alla behöver ibland: ”Om du tänker för stort blir det överväldigande”. Tänk smått. Bra förslag inför kommande dagar.

(Bilden: Pisa)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!