The Cathedrale of Travelling: Milano Centrale

This is Milano Centrale. I told you about the train station in Livorno, but of course this is impressive. I read in Trenitalias magazine (the biggest train company) that 400 000 people pass every day through Milano Centrale. There are lots of restaurants. I read that a food group works hard to make all the restaurants in Milano Centrale of top quality. “La Cattedrale di Viaggi” (The Cathedral of Travelling. With an eye of  course to the famous Milano Cathedrale), a famous chef calls all the restaurants offered to the travellers.
I was one of the 400 000 in Milano Centrale yesterday and today. Did not have time to eat.

Swedish/Svenska
Centralstationen i Milano. Jag berättade för ett tag sedan om Livornos tågstation, men Milanos station är förstås imponerande. Jag läste i Trenitalias (största tågföretaget) magazin att 400 000 människor passerar genom någon av gångarna i centralstationen dagligen. Stationen rymmer oändligt många restauranger. En matgrupp arbetar med att dessa ska hålla toppkvalitet. “La Catedrale di Viaggio”, kallar en berömd kock utbudet av mat på stationen. Med ett öga mot Milanos berömda katedral i stada, förstås.
Jag var en av de 400 000 igår och idag. Tyvärr hade jag inte tid att äta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!