The Temperature of the Water. The what..?

– Is it bathing temperature in May?
Asks sister Lotta on whatsapp, as I tell her I bathed in Rimini this week, in the Adriatic Sea. I reply; puzzled:
– Bathing temperature, what is that..?
I bathe whenever I feel like it. No matter November or July. I made a decision five years ago that I would not become a comfortable person or a couch potato. Therefore, I don´t have a clue about the degrees of water.
Lotta laughs and says:
– You are incredible. Don´t you care about the bathing temperature?! You must write a blog about it.
– OK then.

Picture: This is where it took place.

Swedish/Svenska

– Är det badtemperatur nu i maj?

Frågar syster Lotta på whatsapp när jag berättar att jag badat i Adriatiska havet i Rimini i veckan. Förbryllat svarar jag:

– Vad är badtemperatur för något?

Jag badar när jag känner för det. Oavsett om det är november eller juli. Jag fattade ett beslut för fem år sedan att jag inte vill bli bekväm eller en soffpotatis. Därför har jag ingen aning om vilken grad badvattnet har.

Lotta skrattar och säger:

–  Du är ju otrolig. Bryr du dig inte om badtemperatur?! Du måste skriva en blog om det.

– Ok, då.

Bilden: Här var det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!