Pretty Busy in March

(“Venedig” is Venice) Then you should see April.. I want to try about the adventures in south-south of Italy, but at the moment I have an infection, problaby due to something allergic. There is a lot to come ahead. By the way, I read the statistic for this homepage. Over 14 000 views from all over the world. Fantastic. Mostly Danish people pays a visit here?! Welcome, wherever you are.

Swedish/Svenska

Det hände mycket i mars. Vänta tills du ser april..  Jag vill skriva om äventyren i södra-södra delen av Italien, men just nu mår jag inte bra. Jag har fått en infektion från något jag är allergisk mot.  Det finns mycket att berätta om framöver. Förresten, jag kollade på statistiken för hemsidan. Över 14 000 tittningar från hela världen. Fantastiskt. Mest danskar besöker sidan?! Ni är alla välkomna hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!