In Bed With Eros

This is the one of the most peculiar apartments I have hired in Italy. A garage. Where you use a remote control to open the “door”. No kitchen. I slept in the loft. The spiral iron stairs “upstairs” is so tiny you can´t bring the suitcase, or even the backpack. A projector is installed in the roof. I used it to tune in on YouTube. Listening to Eros Ramazotti and his “Un altra te” and Hozieres´ “Take me to church” in bed was super.

Swedish/Svenska

Det här är en av de absolut konstigaste lägenheterna jag har hyrt i Italien. Ett garage. Inget kök. Jag sov på loftet. Genom att klättra upp i en spiraljärntrappa nådde jag dit. Den är så smal att resväskan och ryggsäcken fick stanna på “undervåningen”. En projektor är installerad i taket. Jag lyckades klicka fram Eros Ramazzoti. Tonerna av “Un altra te” med Eros och Hoziers´ “Take me to church” var fantastiskt att lyssna på i sängen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!