Enjoying Life in Tuscany

Report no 1. Hi everybody! I have only been in Tuscany for three days, but it feels like a two weeks. Problaby because I am so busy! And having such a great time.

As you know I don´t enjoy flying, but the trip from Copenhagen Airport to Bologna was ok. Only one hour and forty five minutes. Everything; The flight, train from Bologna to Florence, catching a tram from Santa Maria Novella station to tram stop Aldo Moro to meet Gina went fine. Ahh.. spotting the sign “Firenze Santa Maria Novella” made a huge smile on my face.

On Monday I enjoyed being outiside with Gina & the horses. I had a lunch date in Florence with an American guy.  He is nice. I met him yesterday as well. Much of my time I have been doing photography, snapping pictures with Gina & horses in the river, with cipresses in a row and the sanctunary church from the 11th century as backgrounds.

And of course. Bounty. The parrot that belongs to the farm, where Gina lives. He stays in her apartment and we love him. But he is hard to flirt. Outside, having lunch, he is more open to communication. And I swear, I swear! He says “Lena” “Lena” now. Of course that only happens when Gina is off and no camera with a microphone is on.

Today Gina and I are off to a new place in Florence to stay for two nights. You´ll bet you will get pictures and stories from there.

Mamma Mia, how I enjoy life at the fullest right now.

Swedish/Svenska

Rapport 1. Hej alla! Jag har bara varit här i tre dagar, men det känns som två veckor eftersom det snurrar på konstant. Jag är upptagen och bara älskar allt som händer!

Som ni vet ogillar jag att flyga. Men jag rekommenderar flyget mellan Köpenhamn och Bologna. Det tar bara en timme och fyrtiofem minuter. Hela resan; från flyg, tåg från Bologna till Florens, hoppa en spårvagn i Florens till stationen Aldo Moro – allt gick som smort. Ahh.. när jag såg första skylten på tågstationen med “Firenze Santa Maria Novella”… Hela kroppen log.

I måndags var jag utomhus med Gina och hästarna. Sen hade jag en lunchdejt med en amerikan. Han är trevlig. Vi träffades igår också. Mesta tiden har jag fotograferat Gina & hästar & Toscana. I floden, med cypresser och klosterkyrkan från 1200-talet i bakgrunden.

Och förstås. Bounty. Han tillhör gården som Gina jobbar på. Bor i hennes lägenhet och vi älskar honom. Trettio år fyllda. Svårflirtad typ, dock. När vi äter lunch utomhus myser han och är mer kommunikativ. Och jag svär, jag svär! på att han säger “Lena” “Lena” när man allra minst förväntar sig det. Självklart aldrig när Gina är med, eller när jag sätter på telefonen för att spela in.

Idag flyttar jag in till Florens för ett par nätter på ett hotell. Gina följer med. Vi hörs! Det ska bli spännande.

Mamma Mia vad jag trivs med livet just nu.

2 thoughts on “Enjoying Life in Tuscany

  1. Bitte

    Härligt med slängkyss till underbare Bounty! Ge honom en från mig också. Hälsa Gina så gott och jag önskare er båda en underbar hotellvistelse i Florens.

    1. Lena Dirsäter Post author

      Hej Bitte! Tack för meddelandet. Ursäkta sent svar. Jag ska ge Bounty en slängkyss från dig också! Kram från Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!