New Blog New Homepage

I am so happy to welcome you here in my new homepage. The Weebly blog will stay as it is for a while. You will be able to read my old blogpost there. I will close it latervby choosing the best blog-posts and make a book out of them. In English and in Swedish.

Author Elizabeth Gilbert has a great habit. When a day is over she thinks; what was the most positive thing that happened today? She write it down and put the note in a jar. On sad days she picks up one and reads. She is happy for the second time about that thing.    I love this idea.

As a Christmas present I got a blue jar from my mother. I will start tonight writing messages and put them in there. Tonight I will write: I wrote my very first blogpost on my very new homepage today. I smiled as I wrote. My soul warms the entire room. Thank you, Life.

Swedish/svenska: Jag är så glad att ha dig här på min hemsida. Välkommen! Gamla Weebly-blogg-inlägg kan du läsa ett tag till via länken. Om ett tag avslutar jag den genom att välja de bästa blogginläggen och göra en bok av dem. På engelska och svenska, som jag vill publicera.

Författaren Elizabeth Gilbert har en vacker vana. När dagen är slut funderar hon på vad som var mest positivt med den. Hon skriver ner några rader på ett papper och lägger det i en särskild skål. Ledsna dagar plockar hon upp ett meddelande och läser. Hon blir glad för andra gången över samma sak.   Jag är så förtjust i den idén.

Av mamma fick jag en vacker skål med blå blommor i julklapp. Den blir min meddelandeförvaring. I kväll skriver jag: Jag skrev det allra första blogginlägget i min allra först hemsida idag. Jag log medan jag skrev. Själen strålar av värme. Tack, Livet.

 

 

 

3 thoughts on “New Blog New Homepage

 1. Gunnel

  Hej Lena!
  Hoppas att resan till Bologna gick bra och allt annat, förstås.
  Skummar igenom din hemsida och den är enkel att förstå och lagom med text(än så länge…).
  Är det ok att skriva på svenska el föredrar du engelska?

  Du, jag har en liten rosa bok som jag har skrivit i varje kväll med minst tre positiva saker varje dag. Först var det Oprah Winfrey som sa i sitt program om att skriva ner och sedan dess har jag läst många, många som gör det varje dag. Kul läsning 10 år efteråt… Började skriva ned tre positiva saker 1996.

  1. Lena Dirsäter Post author

   Hej Gunnel! Tack för ditt brev. Resan till Bologna gick som smort. Jag blir häpen varje gång. Är så van att det strular med allt. Blir liksom misstänksam när alla kommunikationsmedel funkar i tid. Tack för besöket på hemsidan och välkommen igen!
   Kram från Lena

   1. Lena Dirsäter Post author

    Glömde kommentera det du skrev om Oprah om att skriva ner positiva saker varje dag. Hon var säkert först. Har du skrivit ner posiviteter sedan 1996? Oj! Då har du väl en bok vid det här laget. Bara att trycka den då?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

If you enjoy this website please spread the word!