GOING AWAY FINDING HOME // Resa Bort Hitta Hem

Life in Italy & Sweden

Welcome to my Webpage! //Välkommen till min websida! (Swedish/Svenska: Scroll)

Five years of travelling to Italy, hundreds of blogposts and loads of photos. Now I want to collect it under one umbrella. This webpage is an entry to bella Italy and dear Sweden. To the latest blog stories and pictures of magnificent landscape, culture and interesting people. Inspire yourself to fulfill your dreams. Welcome to my world.

Want to sneak in and have a look at both new and older blog posts on the other blog? Please click here

/Swedish

Välkommen till min hemsida! Efter fem års resande till Italien, hundratals bloggposter och massor av foton vill jag samla allt under ett paraply. Den här hemsidan är ingången till Livet i bella Italia och kära Sverige. Här finns de senaste bloggposterna, vackra bilder och intressanta människor. Bli inspirerad att uppfylla dina drömmar. Aktuella och äldre bloggposter här:  resaborthittahem.weebly.com. Eller klicka här: http://resaborthittahem.weebly.com. Du är välkommen till min värld. 

 

If you enjoy this website please spread the word!